Üdvözlöm, Legyen Ön is a Nr.8. Étterem Vendége!

A Nr.8. egy kellemes vendéglő Hajdúszoboszló fürdőövezetében. Jöhet napközben, este is. Családdal, barátokkal is jó nálunk, válasszon akár klasszikus, akár különleges grill ételeink közül. A Nr.8. Étterem a híres hajdúszoboszlói Mátyás király sétányt egyedi gasztronómiai élményekkel teszi teljessé.
Éttermünk

Étlap

Évente kétszer frissülő étlappal és izgalmas szezonális táblás ajánlattal készülünk.

Rendezvények

Céges és privát rendezvényekre is a Nr.8. a megfelelő megoldás.Ültetett vacsora esetén éttermünk 130 főig, különtermünk 60 főig foglalható, állófogadás esetén 200 főig ideális a Nr.8. Bárpult, színpad, világítás és multimédia, valamint élő zene teszik teljessé a rendezvénytermek felszereltségét.
Csapatunk

Terasz

Éttermünk kihagyhatatlan része, a nyári és téli terasz, mely áprilistól november végégig várja vendégeinket. A közel 80 fős filagória a város egyik legnagyobbika, ahol az étlap kínálatán túl finom koktélokkal, lélekmelengető italokkal várjuk a sétálgatókat.

Szeretem, ha van kedved hozzánk, szeretem, ha menjünk el ide!, mert emlékszel?… szeretem, a családi meghittséget, szeretem ha összefut a nyál a szádban, szeretem az izgalmas koktélos fiút, szeretem a kandalló mellett kortyolgatni a forralt boromat, szeretem, ha otthon érzed magad nálunk!

Ez egy hely ahol, megérint a valódi kulináris élmény, mert őszinte mosollyal üdvözölnek, így nem tudsz ellenállni a vonzásnak, és együtt teremtünk egy szeretetteljes helyet és ha akarod a végén közösen esünk mámorba. Ételeink szakértő odafigyeléssel és anyai gondoskodással készülnek, hogy együtt legyünk részesei a csodának! Ez a mi üzenetünk: mennyei, oltári, angyali, ez a N.r. 8.

asztalfoglalás